Български производител на помощни средства - бастуи, патерици, проходилки, комбиниран стол, триопорен и четириопорен бастун


      За нас: санитарен магазин в София до Пирогов      „Илмед“ ООД е българска компания основана през 2009 година. Ние сме представител на българският производител на помощни средства за хора с увреждания „ИТК Илиев“ ООД. Имаме многогодишен опит в производството и разпространението на помощни средства за лица с увреждания. Ние произвеждаме както стандартни медицински изделия за лица с увреждания, така и такива по индивидуална поръчка.

Нашата мисия е да подобрим качеството на живот на своите клиенти.

Стремежът ни е да предложим оптимално качество на най-добра цена.

      „ИТК Илиев“ ООД е единственият в България производител на: регулируеми и нерегулируеми бастуни; триопорни и четириопорни бастуни и канадки; канадки с подвижна и неподвижна гривна с регулиране във височина; алуминиеви проходилки за възрастни – универсални (с възможност за „фиксиран“ и „крачещ“ режим) и проходилки на две нива. Всички те могат да бъдат в изпълнение на четири тапи или с две колела и две тапи.

Произвеждаме и комбинирани столове за баня и тоалетна (стандартни и с по-широки седалки), както и регулируеми патерици в три размера „S“, „M“ и „L“.

Като производител осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз за всички наши изделия, както и резервни части за тях.

      Ние сме предпочитан партньор на водещи фирми за внос и продажба на помощни средства за лица с увреждания. Нашите изделия са сертифицирани и имат издадени всички необходими лицензи от Изпълнителната агенция по лекарства, Агенцията за хората с увреждания към Министерството на труда и социалната политика.

      Стремим се да предлагаме продукти на компании, които са световни лидери в своята област. Фирмената ни политика е насочена към разработка и производство на продукти с много добро качество, отговарящо на изискванията на нашите партньори и клиенти, както и на иновативни продукти с които да облекчим ежедневието на лицата в неравностойно положение.      Къде да ни намерите

 • 028510006
 • 0877 237 889
 • Работно време
  Понеделник - Петък:
  9:30–18:00
  Събота и Неделя:
  Почивен ден
 • гр. София, ул. Доспат № 4
 • ilmedbg@abv.bg